De Clown

Vier keer feest!

We hebben voor al onze gasten en fans leuke acties. We zetten de vier jubileumacties voor je op een rij:

Bedenk de lekkerste pannenkoek!

Zet jouw lekkerste pannenkoek op de kaart

Feest! Wij bakken dit jaar al 25 jaar met heel veel plezier heerlijke pannenkoeken. Nu maak jij als gast kans om een hele nieuwe pannenkoek te bedenken. En de lekkerste? Die krijgt een plaatsje op de menukaart, met JOUW naam erbij! Hoe het werkt? Heel eenvoudig: bedenk de lekkerste pannenkoek die jij zou willen eten. Vervolgens beschrijf je jouw recept en laat je zien hoe jouw favoriet er uit moet zien. Dit kun je doen door te kleuren, te knippen en te plakken, te fotograferen of te filmen. En het eindresultaat? Dat lever je vóór 31 mei 2018 bij ons in.

Klik hier voor meer informatie: http://www.declown.nl/4559

Waardebon van 5 euro!

Gedurende de hele maand mei ontvangt u een waardebon van € 5,00 bij iedere besteding van € 25,00

Wij steunen een jaar lang de Cliniclown!

Vanaf 7 mei kun je met het eten van een lekkere pannenkoek het goede doel steunen. Kies jij voor onze "cliniclownpannenkoek" dat heb je niet alleen zelf plezier van het bezoek aan ons restaurant, maar steun je ook het goede doel. Van iedere pannenkoek gaat € 2,50 naar de Cliniclowns.

Iedere week een gratis stapel van 25 pannenkoeken!

Vanaf 16 mei tot 27 juni geven wij iedere week een stapel van 25 naturelpannenkoeken weg aan een organisatie of instelling die iets extra's verdient. Iedereen kan doorgeven via email of op onze Facebookpagina wie deze pannenkoeken verdient. Wekelijks loten wij een weekwinnaar en zij mogen deze stapel pannenkoeken komen afhalen.

Winnaar 16 mei:

Leenderhof afdeling 3, genomineerd door Dian van den Berg. "De bewoners verdienen wel iets extra's, ze houden van verrassingen en vinden pannenkoeken enorm lekker. Met deze heerlijke pannenkoeken zullen er vele lachjes op hun gezichten getoverd worden"!