De Clown

Zet jouw lekkerste pannenkoek op de kaart

Feest! Wij bakken dit jaar al 25 jaar met heel veel plezier heerlijke pannenkoeken. Nu maak jij als gast kans om een hele nieuwe pannenkoek te bedenken. En de lekkerste? Die krijgt een plaatsje op de menukaart, met JOUW naam erbij! Hoe het werkt? Heel eenvoudig: bedenk de lekkerste pannenkoek die jij zou willen eten. Vervolgens beschrijf je jouw recept en laat je zien hoe jouw favoriet er uit moet zien. Dit kun je doen door te kleuren, te knippen en te plakken, te fotograferen of te filmen. En het eindresultaat? Dat lever je vóór 31 mei 2018 bij ons in.

Aan de slag
Denk na over hoe jouw lekkerste pannenkoek er uit ziet en wat er allemaal op, in, door zit. Vertel dit in het kort en maak er een mooie tekening/foto van of knutsel jouw favoriet. Zorg dat je ons uiterlijk 31 mei verteld hebt welke pannenkoek nog op onze menukaart ontbreekt. Uit alle inzendingen selecteert onze chefkok de lekkerste inzendingen. En dan begint het pas echt. Onze keukenbrigade gaat aan de slag om drie winnende pannenkoeken echt te bakken.

Proeven maar
Daarna gaat het pannenkoekentestteam de pannenkoeken beoordelen en de allerbeste, allerlekkerste? Die pannenkoek komt op de menukaart van Familierestaurant De Clown. En jij komt als winnaar natuurlijk samen met je vader, moeder en broertje(s)/zusje(s) zelf proeven.

Hoe werk het?
Om het tekenen/knutselen makkelijker te maken hebben we een speciale wedstrijdkleurplaat gemaakt. Klik hier om de kleurplaat te downloaden. Print de kleurplaat en ga lekker aan de slag. Wil je liever zelf iets maken? Dat mag, als maar duidelijk is hoe jouw pannenkoek er uit hoort te zien.

Schrijf ook op (en papa of mama wil je vast wel helpen) wat er allemaal in/op/bij jouw pannenkoek hoort. En natuurlijk zet je erbij hoe je heet, waar je woont en hoe oud je bent.

Altijd prijs
Wij vinden het heel leuk als jij ons wil laten weten wat volgens jou de lekkerste pannenkoek is en daarom hebben we voor iedereen die meedoet een verrassing. Wat? Dat houden we nog even geheim, maar als jij zorgt dat jouw inzending uiterlijk 31 mei 2018 binnen is en je je gegevens invult, dan laten wij je weten je wat de verrassing is die je van ons krijgt.